Fons d'Inversió

LA MILLOR COMBINACIÓ PER ELS TEUS ESTALVIS

DE QUÉ TRACTA?

Els fons d’inversió són un instrument d’estalvi format per un conjunt d’inversors que uneixen els seus capitals per invertir-los en els diferents mercats de valors.

COM FUNCIONA UN FONS D’INVERSIÓ?

Un fons reuneix la inversió de tots els partícips de manera conjunta i l’entitat gestora s’encarrega d’invertir-lo en diferents actius (aquests poden ser altres fons d’inversió, títols de renda fixa o derivats), segons la política marcada pel fons d’inversió, per poder aconseguir així rendibilitat per al partícip.

QUINS SÓN ELS AVANTATGES D’AQUEST FONS?

Els fons d’inversió et permeten accedir fàcilment als diferents mercats financers per intentar aconseguir una bona rendibilitat del teu capital.

  • Gestió especialitzada en mercats.
   • Pots augmentar la rendibilitat de la teva inversió assumint un cost lleuger gràcies a una gestió adaptada a cada tipologia de mercat.
  • Més flexibilitat.
   • Pots adaptar la inversió al teu perfil de risc i al teu horitzó d’inversió per aconseguir tots aquells objectius que et plantegis.
  • Més abast.
   • Possibilitat d’entrar en mercats de més volum gràcies al fet que els teus estalvis se sumen als de resta dels partícips del fons d’inversió.
  • Liquiditat immediata.
   • En qualsevol moment i sense cap penalització, podràs comptar amb la disponibilitat total dels teus estalvis.

RENTABILITAT DELS FONS D’INVERSIÓ:

La rendibilitat dels fons d’inversió depèn de la política d’inversió del fons i de l’horitzó temporal de la inversió. En aquest sentit, tens la possibilitat d’aconseguir altes rendibilitats diversificant la inversió dels estalvis en mercats i sectors diversos. A més, et permet un millor control del risc.

TIPUS DE FONS D’INVERSIÓ:

Tria un fons o bé diversifica la teva inversió segons l’evolució dels mercats, el teu grau d’aversió al risc i les teves expectatives de rendibilitat.

Demana´ns informació i t´aconsellarem a quin tipus dels diferents fons son els que s´adapten millor al te perfil inversor.

Contacte

Comparteix-nos

WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Facebook