Estalvi

Estàs preparat per al dia de demà?

DE QUÈ TRACTEN LES ASSEGURANCES D’ESTALVI?

Les assegurances d’estalvi t’ofereixen l’opció de construir un capital per poder assolir allò que et proposis amb total tranquil·litat.

QUINS SÓN ELS AVANTATGES DE LES ASSEGURANCES D’ESTALVI?

Les assegurances d’estalvi et permeten arribar a les teves metes financeres d’una forma senzilla i al ritme que vulguis.

  • Flexibilitat.
   • Podràs dissenyar el pla d’estalvi que més s’adapti a les teves necessitats, així com modificar-lo o paralitzar-lo quan et convingui.
  • Planificació.
   • Les assegurances d’estalvi són l’eina perfecta per planificar el camí cap a la realització dels teus projectes personals i professionals.

  • Informació constant
   • Els nostres professionals experts estaran al teu costat per informar-te de la millor opció d’estalvi segons el teu perfil.TIPUS D’ASSEGURANCES D’ESTALVI:

Tria la modalitat que prefereixis en funció del ritme amb què vols assolir els teus objectius, dels avantatges fiscals que ofereix o dels beneficis afegits.

 

 

QUINA ÉS LA FISCALITAT DE LES ASSEGURANCES D’ESTALVI?

L’optimització fiscal de les assegurances de vida estalvi s’obtenen a través de dues vies:

  • Ajornament: consisteix en endarrerir l’aplicació de l’impost i obtenir així avantatges financers i fiscals. En el cas de les assegurances de vida, els rendiments generats no tributaran fins al moment del cobrament de la prestació.

  • Estalvi: posteriorment a l’ajornament arriba l’estalvi fiscal ja que els beneficis obtinguts tributaran en l’IRPF com a rendiments de capital mobiliari i es beneficiaran del tipus més baix d’aquest impost. A més, si la prestació es rep en forma de capital, es tributarà únicament pels rendiments del capital que s’estan cobrant, és a dir, per la diferència entre el capital percebut i les primes satisfetes.

En aquells casos en què el beneficiari és diferent del prenedor s’han de tenir en compte els avantatges que ofereixen les assegurances de vida respecte a l’Impost de Successions i Donacions.

 

Contacte

Comparteix-nos

WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Facebook