Assegurança Salut Assistència Sanitària

La teva salut, és el primer.

PERQUE UNA ASSEGURANÇA DE SALUT ?

Avui en dia, ningú posa en dubte que la salut és lo més important. Per això, disposar d´una bona assegurança amb el que afrontar qualsevol problema que pugui sorgir-nos, resulta indispensable per resoldre-ho amb la rapidesa i eficàcia necessària.

A més d´una atenció immediata, es posa a la teva disposició productes i serveis de salut amb el que podràs elegir els professionals sanitaris i els centres hospitalaris que més et convinguin, sense esperes i sense necessitat de cita prèvia amb el metge de capçalera.

Rebràs atenció totalment personalitzada; disposaràs de cobertura a nivell internacional i, en cas d´ingrés, de la qualitat i la comoditat que precisis; a més podràs accedir als tractaments mèdics més innovadors i avançats.

Contractant l’assegurança, tindràs la millor atenció primària i privada, els millors especialistes i atenció medicoquirúrgica quan ho necessitis.·

    • Atenció immediata, sense llistes d´espera.
    • Reemborsament de despeses farmacèutiques.
    • Quadre mèdic i centres hospitalaris de primer ordre.
    • Reemborsament de factures de ginecòlegs i pediatres que no formin part del quadre mèdic.
    • Interessants descomptes en les tècniques més avançades de cirurgia refractiva làser, reproducció assistida i conservació de cèl·lules mare, entre altres.

Contacte

Comparteix-nos

WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Facebook