Plans de pensions

Perquè el teu futur comença avui!

DE QUÈ TRACTEN ELS PLANS DE PENSIONS?

Els plans de pensions et permeten planificar el teu futur estalviant durant un període, amb aportacions que es van acumulant i capitalitzant per ser gaudides al cap d’un temps.

COM FUNCIONA?

Podràs decidir en cada moment l´import de les aportacions que vols fer, la suma de la quals no podrà superar el límit màxim anual de 8.000€. A més, en el moment del pagament de les primes gaudiràs d´avantatges fiscals.

QUINS SÓN ELS AVANTATGES DELS PLANS DE PENSIONS?

Gaudeix dels avantatges dels plans de pensions no solament en el moment de la jubilació, sinó també en el teu dia a dia.

  • Informació constant.
   • Et mantenim al dia de totes les novetats i de l’evolució del teu pla de pensions perquè no et perdis cap detall.
  • Fiscalitat.
   • Comptar amb un pla de pensions et permet reduir de la seva pròpia base imposable una bona quantitat: fins a 8.000 euros o el 30% dels rendiments nets generats durant la teva activitat laboral.
  • Traspassos sense cost
   • Comptaràs amb la possibilitat de fer tots els traspassos que vulguis entre els teus plans, sense cap cost i amb la màxima agilitat. A més, això tampoc no suposarà cap mena d’impacte fiscal.

TIPUS DE PLANS DE PENSIONS:

Depenent de les necessitats que tinguis i de quant vulguis estalviar, podràs optar per un pla de pensions o un altre.

 

 

QUINA ÉS LA FISCALITAT DELS PLANS DE PENSIONS?

Els plans de pensions presenten atractius avantatges fiscals, segons la legislació vigent, per la realització d’aportacions.

Les aportacions redueixen la base imposable de la manera següent:

Les aportacions redueixen la base imposable amb un límit del 30% de la suma dels rendiments nets del treball i de les activitats econòmiques percebudes individualment.

Les aportacions efectuades a favor del cònjuge també es poden deduir de la base imposable de l’IRPF, amb un màxim de 2.500 €, sempre que els rendiments nets del treball i de les activitats econòmiques del cònjuge no superin els 8.000 € anuals.

 

RENDIBILITAT DELS PLANS DE PENSIONS (*)

La rendibilitat dels plans de pensions depèn dels rendiments dels actius en què s’inverteixi el pla. En funció de la política d’inversió del fons de pensions, s’invertirà en actius monetaris, renda fixa (deute), renda variable o una combinació d’aquests.

(*) Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures.

 

Contacte

Comparteix-nos

WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Facebook